Fotbalové aktuality

Během zimní přestávky se žáci TJ Popovice zúčastnili dvou fotbalových turnajů v Uherském Brodě a Drslavicích. Mezi vánočními svátky proběhl pro žáky TJ Popovice turnaj ve stolním tenise. Dne 23.3.2019 se uskutečnil výlet žáků a rodičů TJ Popovice do fotbalové a hokejové Síně slávy v Praze. Žáci měli možnost shlédnout např. medaile, trofeje a dresy našich úspěšných hokejistů i fotbalistů. Mohli si vyzkoušet střelbu hokejkou na brankáře, nebo se podívat na významné okamžiky našich hokejových i fotbalových dějin. Věřím, že to byl pro všechny nezapomenutelný zážitek.

Již v říjnu 2018 zažádalo TJ Popovice o dotaci, kterou poskytuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy z programu Můj klub. Žádost byla úspěšná a klub získal 64 900,-Kč na rozvoj mládežnického fotbalu v obci. Získali jsme prostředky na nákup odrazové sítě, nových dresů, výsledkové tabule a také na soustředění pro naše mladé fotbalisty, které plánujeme v letošním kalendářním roce.

Od ledna byly tréninky jedenkrát týdně v hale Amfíku Bukovina. Od začátku dubna budou tréninky 2x týdně v úterý, čtvrtek na hřišti TJ Popovice. V neděli 7.4. začínáme ve 13:30 ha hřišti v Popovicích s týmem Vlčnova. Čeká nás 10 náročných zápasů, ale jsem přesvědčen, že navážeme na úspěšnou podzimní část sezóny.

Baví Tě fotbal ? Chceš hrát ve fotbalovém klubu TJ Popovice ? Tak se neboj a přijď na naše tréninky v úterý nebo čtvrtek na fotbalové hřiště v Popovicích.

Mgr. Petr Kočíř – trenér žáků